onsdag den 10. november 2010

Online Handel - Gode Råd Til Online Handel

Når man handler online i webshops skal man huske at tjekke om det er en side som man kan stole på. Man kan tjekke anmeldelser og mere på trustpilot.dk. Man kan også tjekke efter om hjemmesiden har e mærket, hvilket betyder at hjemmesiden er verificeret til at være sikker og hvilket betyder at butikkerne handler lovligt og etisk korrekt. 

Du skal også huske at tjekke den samlede pris, da du kan komme ud for ekstra betalinger som du måske ikke har lagt mærke til. Når du nu kigger efter prisen skal du også huske at tænke på at forskellige butikker handler med de samme produkter og du kan i mange tilfælde spare penge ved at lede lidt længere efter din vare i forskellige webshops. Visse webshops har også specielle tilbud, eller mængde tilbud hvor du kunne overveje om nogle du kender måske kunne tænke sig at købe det samme produkt. 

Når man handler online er det sikrest at bruge kort, da det er nemmere at få penge tilbage hvis du ikke modtager varen eller der bliver opkrævet for meget. Det er også altid en god ide at gemme kvitteringen så du har et bevis på at du har bestilt varen, og at den er betalt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar